Hoppa till sidans innehåll

Johny vann igen!

30 JUL 2014 21:13
SM-Veckans sista dag och då avgjordes Nationella Korthåll Ställningar och det var som vanligt (nästan): Johny Vadebo, Helsingborg, vann guld igen, Skåne vann båda förbundslagstävlingarna och Öved-Östraby vann föreningslagstävlingen.
  • Skapad: 30 JUL 2014 21:13

SM:s sista dag blev återigen en triumf för de skånska skyttarna. 

 

I seniorernas tävlings så sköt Berit Olsson, Öved-Östraby, 191 poäng och var bäst av alla senirer på det. Tillsammasn med Linn Holgersson vann de ocksså lagtävlingen 2 poäng före Christistad med syskonen Klemmedsson i laget. Under veckan har Öved-Östraby 2 segrar och en fjärdeplats i föreningslagtävlingarna, snacka och lyckat SM.

 

I förbundslagstävlingarna fortsatte Skåne att plocka hem vinster även om det satt hårt åt i seniorerns tävling där vi endast vann med 1 poäng över Värmland. I laget sköt Berit Olsson, Johanna Nyman, Viktor Webeklint, Andreas Christensson och Mattias Jogmark. Veteranserna vann också i i det laget ingick Johny Vadebo, Ingamar Hall, Hans Yngvard, Bo Högberg och Göran Holmgren.

 

I veteranserns SM-final låg Johny Vadebo på 4:e plats in i finalen men när tävlingen var över stod han åter som segrare. Därmed tog Johny en dubbelseger vid årets SM. I seniorfinalen blev Johanna Nyman, Ängelholm, bästa skånska skytt med en 6:e plats.

 

Skribent: Per Klemmedsson
Skånes Skyttesportförbund
Gevärssektionen

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Skånes Skyttesportförbund
Bo Högberg, Stenskogsvägen 6
243 30 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link