Hoppa till sidans innehåll

ÅRSMÖTE SkSF 2021

08 APR 2021 19:17
Skånes Skyttesportförbund valde ny ordförande vid årsmötet den 31 mars, som här summerar från årsmötet.
  • Skapad: 08 APR 2021 19:17

Årsmöte 2021

31/3 blev datumet för vårt årsmöte 2021. Ett ovanligt årsmöte efter ett ovanligt år. Vi valde att hålla mötet digitalt via Teams som är förbundets valda plattform. Detta var ett nytt sätt för oss att hålla årsmöte och med nya utmaningar, men också nya möjligheter.

Tyvärr var det bara 17 anmälda ombud och vi blev till slut totalt 35 deltagare inkluderat flera Skånska SM medaljörer och 15 ombud. Glädjande var att flera sektioner var representerade på mötet.

Med stor hjälp av Jörgen Nilsson som moderator och Bo Högbergs förarbete med handlingarna gick det smidigt att avhandla årsmötet, tyvärr blev det lite väl sparsmakat med diskussioner på mötet jämfört med hur det brukar vara på ett fysiskt möte.

Valen förrättades i god ordning och det var trevligt att det kunde väljas in ett nytt ansikte i SDF:s styrelse i Jan Klingspor från Dufekes Jsk. Janine hade aviserat att hon inte avsåg att fortsätta som ordförande för SDF och en ny ordförande, Christer Olofsson Skurup, valdes av mötet. Janine kommer dock att fortsätta som ledamot i SDF:s styrelse minst ett år till vilket vi är tacksamma för.

Som traditionen bjuder så var det tyvärr få nomineringar till valberedningen från sektionerna och mötet gav därför hela SDF i uppdrag att under året försöka finna fler deltagare till densamma.

SDF:s styrelse vill rikta ett STORT TACK till er som tog er tid att delta på mötet, tack Jörgen N för all hjälp och tack Janine K för dina år som ordförande.

Christer Olofsson, ordf.
Skånes Skyttesportförbund

Skribent: Bo Högberg
E-post: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Skånes Skyttesportförbund
Bo Högberg, Stenskogsvägen 6
243 30 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bo.hogberg.skyttespo...

Se all info