Hoppa till sidans innehåll

ÅRSMÖTE

27 MAR 2014 22:50
Årsmötet i Skånes Skyttesportförbund avhölls den 19 mars på Jägersbo i Höör.
  • Skapad: 27 MAR 2014 22:50

Jan-Ola Olsson omvaldes till ordförande och Gert Nielsen omvaldes på två år som ledamot. Kvar i styrelsen är Anna Löfvander och Bo Högberg. I avsaknad av förslag blev en ledamot och en suppleantplats vakant.

Som sektionernas representant i styrelsen noterades Jan-Ola Olsson för Gevär och Mats Lindbäck för Lerduva. För övriga grenar noterades enbart kontaktpersoner eftersom ingen representant till styrelsen är utsedd p.g.a. att sektionerna inte har fulltalig styrelse för närvarande. Som kontaktpersoner noterades Johan Ahlbeck för Pistol, Lennart Tuvesson för Viltmål och Bo Högberg för Ungdom.

Till ordinarie revisorer omvaldes Anette Jönsson och Lennart Albinsson, till suppleanter omvaldes Helen Lennartsson och Bengt Sturesson.

Till valberedningen valdes, Bo Högberg/sammankallande, och ledamöterna Håkan Christensson, Lars-Inge Schön och Patrik Carlsson.

Nu gäller det att vi alla inom föreningarna hjälps åt och tar del av vårt gemensamma ansvar att lyfta fram lämpliga personer som kan fylla tomrummen i SDF och sektionsstyrelserna så att vi tillsammans kan skapa ett ännu starkare Skyttesportförbund i Skåne med livaktiga sektioner med bred verksamhet som kan stötta och stimulera föreningarna i deras viktiga arbete.

Skribent: Bo Högberg
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Skånes Skyttesportförbund
Bo Högberg, Stenskogsvägen 6
243 30 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bo.hogberg.skyttespo...

Se all info