Hoppa till sidans innehåll

ÅRSMÖTE

24 MAR 2013 15:37

Den 20 mars avhölls årsmöte i Skånes Skyttesportförbund.


Mötet inleddes av v.ordf. Jan-Ola Olsson med en parentation för bortgångna i styrelsen, ordf. i SDF:et, Per-Anders Lasson och ordf. i Lerduvesektionen Leif Johansson.


 

  • Skapad: 24 MAR 2013 15:37

Årsmötet i sammanfattning.

Ny ordf. i SDF styrelsen blev Jan-Ola Olsson och nyval av ledamot Anna Löfvander samt omval av Bo Högberg. I övriga val blev det omval.

Som sektionsrepresentanter för 2013 noterades Jan-Ola Olsson/Gevär, Patrik Carlsson/Pistol, Mats Lindbäck/Lerduva och Bo Högberg/Ungdom.

Nyval i valberedningen, Bertil Nilsson/P Höllviken och Håkan Christensson/G Vellinge.Vakant plats från lerduvesidan. Omval av Bo Högberg/U Höör som också utsågs till sammankallande.

Årsmötet noterade vikten av ungdomsarbetet ute i föreningarna och att denna verksamhet rapporteras in genom Lokalt Aktivitetsstöd till RF då detta ligger till grund för SDF bidrag från Skånes Idrottsförbund och det har sin betydelse även för bidragets storlek till vår riksorganisation SvSF från RF där föreningarna kan söka bidrag genom Idrottslyftet.

Vid konstituerande mötet nyvaldes Patrik Carlsson till v.ordf. och omval blev det för Sophia Holmström som sekr. och Bo Högberg som kassör.

 

 

Skribent: Bo Högberg
Epost: This is a mailto link

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Skånes Skyttesportförbund
Bo Högberg, Stenskogsvägen 6
243 30 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bo.hogberg.skyttespo...

Se all info