Hoppa till sidans innehåll

IDROTT ONLINE

23 SEP 2012 21:49
Dags att inventera behovet av utbildning i Idrott Online.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2014 22:28

Uppmaning till föreningarna att se över behovet av utbildning i de administrativa verktygen i Idrott Online. De olika verktygen är bl.a. medlemsregister, skyttekort och licenser, samt årsrapportfunktion, bidragsansökningar för idrottslyft och lokalt aktivitetsstöd, funktionen med närvarokort m.m.

Idrott Online innehåller även en gratis hemsida till föreningarna men detta är en utbildning för sig som Skåne Idrott genomför utbildningar i.
Vid stor efterfrågan från er föreningar inom Skånes Skyttesportförbund om utbildning i fuktionen hemsida ska vi försöka ordna en utbildning enbart för er.

Till vårens genomförda utbildningsdagar kom drygt 30 av Skånes 134 föreningar och nu närmar vi oss tiden för att skicka in 2012 års Årsrapport till SvSF, så se över utbildningsbehovet och underlätta för er med ifyllandet.
Vi återkommer inom kort till er ang. behovet.

Det finns tyvärr ett antal föreningar som inte har skickat in årsrapporten 2011, ej betalat årsavgiften till SvSF för 2011/2012 och inte har skaffat organisationsnummer, vilket ni uppmanas att omgående ordna med.

Var solidariska mot varandra och skicka in rapporter och betala års och licensavgifter så har skyttet större möjligheter att utvecklas och stärka sin possition i samhället.

Skribent: Bo Högberg

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

MÄSTERSKYTTEN


SAMARBETSPARTNERS

 


 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet


TÄVLINGARPostadress:
Skånes Skyttesportförbund
Bo Högberg, Stenskogsvägen 6
243 30 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bo.hogberg.skyttespo...

Se all info